Jagt på fjorden

Vore jagtlejekontrakter er nu på plads for den kommende sæson, uden ændringer i forhold til sidste år.

Det er meget positivt at komme rundt til vore lodsejere, da der stort set aldrig er klager eller bemærkninger til vor opførsel – Lad det endelig blive derved! Dermed er jagten på landjorden sikret for den kommende sæson.

Jagten på fjorden i trækpram eller kravlekajak, er jo også en mulighed for vore medlemmer.

Jeg kan kun opfordre til at prøve disse jagtformer, henholdsvis trækjagt og kravlejagt på fjorden. Det er en helt speciel følelse at være ude på fjorden med ”rø…” helt nede under vandoverfladen. Da er det, man bliver gjort opmærksom på, hvor lille man er, og hvor lidt man fylder i forhold til den store ”moder natur.” Man skal heller ikke tage fejl af, at det er derude der virkelig kan komme ”ænder på tasken”, når man lige er heldig at komme derud på  det rigtige tidspunkt. Man hører så tit, at det ikke er for almindelige mennesker, at være på jagt på fjorden. Okay – Lidt nørd skal man måske nok være, men – er vi ikke alle det, bare lidt. Når du ligger godt i læ i bunden af trækprammen eller ligger i kravlekajakken, med den grå presenning godt oppe om ørene, er det ikke koldere end at sidde i en hochsitz i en kold nordøstenvind. Så kom bare afsted, jo flere typer af jagt du får afprøvet, jo større chance er der for, at du finder den jagtmåde, der lige passer dig.

Hermed en opfordring til at møde op til fremvisning af pramme og udstyr senere på året, hvor du selv kan prøve prammene. (Se arrangementsoversigt)

Jagtudvalget