Jagtudvalget

Vore pramme som ligger på ”Vejlen” har i år været ude ca.  30 gange på nuværende tidspunkt. Der er blevet nedlagt ca. 35 stykker vildt. Flest krikænder, gråænder og brunnakker, et par gæs og lidt krager, er det også blevet til. Det er positivt, at vore medlemmer er ved at få  øjnene op for de muligheder, der er ude på det åbne vand. Håber endnu flere vil forsøge lykken ………..det er bare med at komme i gang og få det afprøvet,  hvad venter du på ? Kom nu afsted, du vil ikke fortryde det !  De to pramme som ligger på trailer, har derimod ikke være så meget ude. Kun fire gange har de været afsted. Så har du blod på tanden til at komme ud og afprøve andre jagtområder, er alle muligheder til stede. Prammene står hos vor formand i Svenstrup, hvor de kan afhentes.

Vor fællesjagter, eller rettere sagt tre af dem, er nu løbet af stablen. Udbyttet har ikke være noget at skrive hjem om, men lidt fasaner, et par harer og en enkelt ræv, er det da blevet til. Rådyrene har vi også set, men de havde også set os!

Fællesjagten som blev afsluttet med gule ærter, er også blevet afholdt.  På jagten blev der skudt forbi til både fasan og ræv, men dette gjorde ikke de gule ærter ringere. Vi havde en rigtig hyggelig dag, som vi plejer.

Den bedste del af ande- og gåsejagten tror jeg stadig vi har til gode. Med det meget milde vintervejr, tror jeg chancerne for, at de andefugle, der normalt ville trække syd på, bliver her, så lang tid der er rigeligt med føde til dem.
   
Jagtudvalget ønsker vore medlemmer og familier rigtig god jul og godt nytår!

Jagtudvalget