Kom billigt på jagt

Husk foreningen sælger kort til vore arealer. Når du har erhvervet et kort, kan du sidde på træk hele sæsonen, samt deltage i foreningens 4 fællesjagter, til en pris af 1250,- kr. Det er rørende billigt for adgang til knap 400 tønder land.

For at drive jagt på foreningens arealer, deltage i fællesjagter, deltage i kommunal regulering samt låne foreningens pramme, skal man have løst jagtkort til foreningens arealer. Jagtkortet gælder fra 1. maj og et år frem, uanset hvornår det indløses. Er man med som gæst, skal man have løst gæstekort for den pågældende dag. Gæster må kun benytte foreningens jagter og udstyr i følge med et medlem, som har løst jagtkort. Medlemmet, der har gæsten med, indbetaler blot beløbet på nedenstående kontonummer, og anfører eget navn og ordet "gæst". Et medlem kan have to gæster med - på fællesjagter dog kun en gæst. Det er medlemmets ansvar, at medbringe dokumentation for betaling af både jagtkort og gæstekort. Det er ikke muligt at løse gæstekort til kommunal regulering.

Se yderligere information om, hvilke jagter og udstyr foreningen stiller til rådighed under Jagt.

  • Jagtkort til foreningens arealer: 1250 kr.
  • Gæstekort pr. person pr. jagt: 100 kr.

Betaling af jagtkortet til foreningens stykker, gøres ved at indsætte beløbet på foreningens konto i Nørresundby Bank, konto nummer: 7453 1014160 - husk at sætte navn og medlemsnummer på indbetalingen. Medlemsnummer findes på bagside af bladet JÆGER. For god ordens skyld, medbring en kopi af indbetalingen, når du skal på jagt. Hvis du ikke kan indbetale via nettet bedes du kontakte kassereren.

Jørgen Larsen