Limfjordsjægerne på TV

Jeg havde fået en henvendelse fra Danmarks Radio – Madmagasinet vedrørende hjælp i forbindelse med optagelse af et program i serien. Det sagde jeg ja til.

Meningen var at der skulle laves optagelse i forbindelse med vores torsdagsjagt og at vi derefter skulle prøvesmage snaps, også unge mennesker som ikke bryder sig om snaps for at se om de kan omvendes til at drikke snaps.

Nu var vejrguderne ikke med os, da det satte ind med frost og vandet ved Restrup Enge frøs. Jagten blev derfor flyttet til en lille skov, hvor jeg har jagten. Og vi var heldige – der blev nedlagt 1 buk, 1 hare og 4 duer.

På billedet ovenfor ses Christian med sin første hare og første due, Mathias med sin første buk og en glad journalist – Mette Frisk.

Derudover skød Mathias 2 duer og Emil 1 due.

Det eneste vi manglede var avlskokken, som lettede lige foran Lars Nansen – den direktør vil han sent glemme. Der blev set mindst 6 dyr, 4 harer, 1 fasan og rigtig mange duer.

Billede

Jeg synes selv, at jagten foregik i god ro og orden – men det bliver spændende at se hvordan de får det klippe sammen. Men det var da lidt specielt at have 1 fotograf og 2 journalister med på jagten ☺

Efterfølgende serverede kokken Adam Aamann en udsøgt middag i Jægerhuset, hvor vil skulle prøvesmage 4 forskellige snapse.

Billede

Adam i gang i køkkenet i Jægerhuset.

Billede

Så er bordet dækket og vi glæder os.

Nu glæder vi os bare til at Madmagasinet bliver sendt på DR1 den 7. december.

Tak for hjælpen alle gæve jægere

Hans Topholm

Billede