Nak&Æd-foredrag

D. 29. marts 2016 blev første oplæg til et større foredragsarrangement i foreningen sendt rundt internt i bestyrelsen. Foredraget skulle være med værten fra DRs populære jagt- og madlavningsprogrammer Nak&Æd - Jørgen Skouboe. Et sådant arrangement ville være en stor mundfuld for vores lille foreningen, men på den anden side også en oplagt mulighed for at få et fedt foredrag, promovere foreningen udenfor den skare af mennesker vi normalt er samt hvis sol og måne stod rigtigt måske endda lave en lille overskud. Bestyrelsen blev enige om at arbejde videre med arrangementet og forsøge at få det stablet på benene. Omend der var nogen tvivlen og skepsis for om vi kunne samle de 100 deltagere, som ville få arrangementet til at løbe rundt økonomisk. 

Planlægningen skred frem og hele bestyrelsen var aktive i forberedelserne med at skaffe proviant til kiosken, sponsorer til lotteri, kiosken og lokaler samt holde styr på de mange aftaler, der skal på plads til sådan et arrangement.

D. 7. februar 2017 oprendt dagen, hvor det hele skulle afvikles. Et enkelt bestyrelsesmedlem havde skråsikkert fastholdt fra starten, at vi ville ende med et udsolgt arrangement og han var stolt da han kunne byde velkommen til et udsolgt arrangement - 250 solgte billetter! Jørgen Skouboe tog varmt imod gæsterne som de ankom og kastede sig ud i et levende og medrivende foredrag om Nak&Æd-programmerne, hans egen karriere og ikke mindst om makkerskabet med den farverige kok Nikolaj Kirk. Salen emmede af latter og god stemning.

I pausen var der mulighed for kaffe, kringle og en øl eller vand. Snakken gik lystigt og humøret var højt.

Efter pausen fortalte Jørgen Skouboe om jagten og dyrene i de nordiske lande og de mange oplevelser han har haft igennem programmerne. Også denne del var ganske gribende.

Bestyrelsen vil gerne takke alle deltagerne, som var med til at gøre det til et god aften. Desuden skal lyde en stor tak til de mange sponsorer, som gjorde arrangementet muligt.

Billede

Billede