Introduktion

Medlemsfordeling anno 2014.

Limfjordsjægerne, Aalborg-Nørresundby - i daglig tale blot Limfjordsjægerne - er en jagtforening under Danmarks Jægerforbund. Foreningen opstod i 1994 som en sammenlægning mellem Nørresundby og Omegns Jagtforening og Strandjagtforeningen - Aalborg Nørresundby.

Foreningen er en af tre jagtforeninger, der har hjemme i Aalborg by. Foreningens aktiviteter er fokuseret omkring jagt på og op til Limfjorden i nærheden af både Aalborg og Nørresundby. Foreningen er specielt stolt af de mangeartede jagtmuligheder, den kan tilbyde sine medlemmer. Jagtmuligheder, som er åbne for alle foreningens medlemmer - detaljer kan findes på siden Jagt. Flere af jagtmulighederne er indrettet så de er specielt attraktive for nyjægere, som endnu ikke har så meget erfaring og ej heller en hund.

Limfjordsjægerne sætter en ære i, at tage godt imod nyjægere og sørge for, at de får en god start på deres jægerliv og får nogle gode oplevelser på deres første jagter. Foreningens medlemmer er ivrige efter, at øse ud af deres viden og erfaringer. Vi er opsatte på, at vi alle skal blive dygtigere, bedre jægere og samtidigt dele nogle gode oplevelser i naturen.

Udover jagt tilbyder Limfjordsjægerne sine medlemmer en lang række jagtrelaterede aktiviteter, såsom:

• Flugtskydning med instruktør
  • Hundtræning med udgangspunkt i hunden
  • Riffelskydning med instruktør
  • Diverse foredrag og kurser om jagtrelaterede emner
  • To årlige udgivelser af medlemsbladet Sneppen

Kontakt bestyrelsen hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer igang med foreningens mange tilbud.

Bestyrelsen anno 2017.

Titel Navn Telefon E-mail
Formand Lars Nansen 2077 5754 formand@limfjordsjaegerne.dk
Næstformand Jørgen Larsen 2980 1561
Kasserer Søren Barbré Pedersen 2715 3729 kasserer@limfjordsjaegerne.dk
Medlem Niels Peder Greve 5050 5402
Medlem Søren Stender 2175 1306
Medlem Per Behrmann 4236 3940
Medlem Jens Borch Christiansen 3177 5111
Medlem Anders Kjær Christensen

Udvalg

Bestyrelsens arbejde er delt op i en række udvalg.

Udvalg Kontaktperson
Jagtarealer og fællesjagter Søren Stender
Riffelskydning Hans Jørgen Badsberg (2890 6943)
Haglskydning Jørgen Larsen
Hundetræning Lars Nansen
Bladet Sneppen Jørgen Larsen
Jægerhuset Bestyrelsen
Hjemmeside Bestyrelsen

Limfjordsjægernes vedtægter kan hentes her.