Dødsfald

Det er med stort vemod at kunne meddele, at æresmedlem Jørgen Larsen er gået bort.

Jørgens passion for jagt og natur fulgte ham fra barnsben. Han begyndte i Strandjagtforeningen Aalborg – Nørresundby i 1970’erne og blev som 23 år gammel indvalgt i bestyrelsen i 1979. Senere foregik en sammenlægning af fornævnte foreningen og Nørresundby Omegns Jagtforening til vor nuværende forening Limfjordsjægerne. Jørgen var en central figur i den proces.

Jørgen Larsen fortsatte i Limfjordsjægernes bestyrelse som næstformand indtil generalforsamlingen i januar 2024 efter sammenlagt 44 års kontinuerligt bestyrelsesarbejde.

Jørgen har indgået i flere af foreningens udvalg – herunder både blad-, flugtskydning- og jagtudvalg. I årtier har man udvalgte aftener kunne møde Jørgen på flugtskydningsbanen i Hvorup, hvor han tilbød foreningens medlemmer vejledning som instruktør.

Jørgen har gjort en fuldstændig enestående og trofast indsats i foreningen igennem hele foreningens levetid. Jørgen vil blive savnet.

Æret være Jørgen Larsens minde.

En jæger er født

Rasmus kunne som nyjæger her til aften levere ikke bare sit første stykke vildt men også det andet! Endda i double!

Flot og tillykke!

Mandagsjagterne kan siges at være startet godt. Vær obs. på at næste uges andetræk er flyttet til torsdag, da vi holder flugtskydningsaften om mandagen. (Er du ikke tilmeldt skal du skynde dig, da tirsdag d. 3. september er sidste dag for tilmelding).